FERESTRE CU GEAM TERMOPAN

buton_FRANK Sunt realizate din grinzi triplu stratificate. Inainte de a fi prelucrate, grinzile au o umiditate de aprox 12%, valoare egala cu aceea pe care o va avea montat in golul de zid. In asa fel se reduce riscul ca lemnul sa lucreze, iar ca acest risc sa fie eliminat, se folosesc suspensii hidroizolante aplicate pe capete, prin care lemnul ar putea absorbi apa si silicoane la imbinarile intre grinzi.

buton_FRANK Structura unei ferestre din lemn stratificat cu geam termopan este:

Geamul termopan este disponibil in functie de cerinte: Float-Float, Clar-Low-E,Low-E-Duplex.

Geamul de tip Low-E reduce pierderile de caldura si diminueaza riscul aparitie condensului, elimina efectul de geam rece, neutralizeaza efectul incarcarii in vant, iar impreuna cu tipul de geam reflectorizant, mareste controlul solar, mentinand ràcoare in incapere vara prin diminuarea transmiterii caldurii in interior si creste valorile termice iarna prin pastrarea in interior a radiatiei termice interne.

Pentru intretinere oferim clientului o substanta speciala de curatire din gama produselor germane Zowosan Zobel, o emulsie protectoare care impiedica procesul de modificare a proprietatilor prin efectul conditiilor atmosferice, care improspateaza luciul si apara de murdarie.

Model geam termopan lemn 01

MODEL NR.1

Model geam termopan 02

MODEL NR.2

Model geam termopan 03

MODEL NR.3

cere_oferta

DATE TEHNICE

BUT Materialul
Lemnul este triplu stratificat fara noduri, cele trei straturi fiind dispuse in contrafibra ceea ce nu permite materialului sa lucreze pe aceeasi directie cu adezivii speciali, prin procedeul imbinarii indinti (finger  joint), cu blind natural de brad sau stejar.

BUT Feronerie
Feroneria folosita de fabrica noastra este Roto si Gu, feronerie germana, cu balamale reglabile, inchideri multipunct, manere Hoppe, iar la ferestre cu dechidere basculanta, rotobasculanta, lacrimar cu treapta suplimentara din aluminiu Guttmann, pentru evacuarea apelor pluviale si chedere de etansare marca Trelleborg.

BUT Nuanta de culoare
Clientul alege din paletarul nostru, dar pe langa culorile de baza se pot obtine si alte nuante, cu finisare mata sau mai lucioasa.

*din punct de vedere al rezistentei la foc, lemnul tratat rezista fara sa arda pana la temperaturi ridicate. Spre deosebire de alte materiale de constructie, lemnul s-a dovedit a fi rezistent la imbatranire, fapt pentru care durata de viata medie a unei ferestre sau a unei usi, intretinuta corespunzator depaseste pragul de 50 de ani.

Toate produsele noastre sunt insotite din fabrica cu certificat de garantie!