USI DE EXTERIOR - FRANKART

buton_FRANK Sunt realizate din lemn masiv de stejar triplu stratificat de stejar, profil Eurofalz de 68 mm, cu diferite dimensiuni si modele. Unele modele contin grilaj din fier forjat lucrat manual si tratat special, precum si geam termopan duplex rezistent la socuri si lovituri.

buton_FRANK Toate usile noastre, atât cele de interior cât si cele de exterior sunt tratate cu un strat de ulei impregnant special antifung, ignifug din gama Becker Acroma (produs suedez renumit in domeniu). Dupa cum se stie  normele europene interzic folosirea de produse pe baza de solventi, vopsirea se realizeaza cu produse pe baza de apa – ecologice – , in trei straturi cu slefuiri manuale intermediare pentru a realiza o calitate cât mai buna a produsului finit. Finisarile din gama Becker Acroma confera produsului finit rezistenta la inghet si dezghet repetat, contra razelor UV la cele de exterior, si o suprafata elastica si rezistenta la lovituri.

Usa exterior Kristof

MODEL KRISTOF

Usa exterior Muresul

MODEL MURESUL

Usa exterior Samoa

MODEL SAMOA

Usa exterior Milan

MODEL MILAN

Usa exterior Super

MODEL SUPER

Usa exterior Super Plin

MODEL SUPER PLIN

Usa exterior Clasic

MODEL CLASIC

Usa exterior Rustic

MODEL RUSTIC

Usa exterior Superfrank

MODEL SUPERFRANK

Usa exterior Regal

MODEL REGAL

Usa exterior 06

MODEL NR. 6

Usa exterior Viorica

MODEL VIORICA

Usa exterior Frankart

MODEL FRANK

Usa exterior Izvoru Muresului

MODEL IZVORU MURES

Usa exterior Bucur

MODEL BUCUR

Usa exterior Natur Elegance

MODEL NATUR ELEGANCE

Usa exterior Franco

MODEL FRANCO

Usa exterior Bonanza

MODEL BONANZA

Usa exterior Rubin

MODEL RUBIN

Detaliu feronerie

DETALIU FERONERIE

cere_oferta

DATE TEHNICE

BUT Materialul
Lemnul este  triplustratificat fara noduri, cele trei straturi fiind dispuse in contrafibra ceea ce nu permite materialului sa lucreze pe aceeasi directie cu adezivii speciali, prin procedeul imbinarii indinti (finger joint), cu blind natural de brad sau stejar.

BUT Feronerie
Feroneria folosita  de fabrica noastra este Roto si Gu, feronerie germana, cu balamale reglabile, inchideri multipunct, manere Hoppe, iar la ferestre cu dechidere basculanta, rotobasculanta, lacrimar cu treapta suplimentara din aluminiu Guttmann, pentru evacuarea apelor pluviale si chedere de etansare marca Trelleborg.

BUT Nuanta de culoare
Clientul alege din paletarul nostru, dar pe langa culorile de baza se pot obtine si alte nuante, cu finisare mata sau mai lucioasa.

*din punct de vedere al rezistentei la foc, lemnul tratat rezista fara sa arda pana la temperaturi ridicate. Spre deosebire de alte materiale de constructie, lemnul s-a dovedit a fi rezistent la imbatranire, fapt pentru care durata de viata medie a unei ferestre sau a unei usi, intretinuta corespunzator depaseste pragul de 50 de ani.

Toate produsele noastre sunt insotite din fabrica cu certificat de garantie!